Mreže
NESA sistemi pruža svim zainteresiranim firmama usluge projektiranja i realizacije računarskih mreža bilo kog stepena složenosti koristeći uvijek najnovije, u praksi provjerene, tehnologije računarskih komunikacija, sa posebnim naglaskom na implementaciju Internet/Intranet tehnologija u poslovnim sistemima.

Cijeli postupak realizacije računarskih mreža obuhvata slijedeće faze:

Projekt mreže - Uzimajući u obzir sve zahtjeve i specifičnosti firme koja želi implementaciju i realizaciju računarske mreže ali i trenutnih svjetskih tehnologija i standarda formira se dokument tj radni projekat koji je osnova svakog daljeg rada na realizaciji mreže. Ovim dokumentom je obuhvaćen svaki aspekt implementacije mreže od integracije postojećih informacijskih podsistema do izbora opreme, faznost nabavke, odnosno dinamike konkretne realizacija projekta.

Kablovska instalacija – NESA sistemi vrši nadzor i kompletno izvođenje kablovske instalacije, koristeći samo provjerene proizvođače kablova i opreme.

Isporuka komunikacijske i prateće opreme - NESA sistemi pruža zainteresiranoj firmi usluge odabira, konfiguriranja, isporuke, instalacije i administriranja kompletne opreme potrebne za funkcioniranje računarske mreže, ma kojeg nivoa složenosti i prostorne distribuiranosti instalacije.

Ukoliko već imate Vašu računarsku mrežu i potrebna su vam odgovarajuća unapređenja ili vam je neophodno održavanje servera i klijentskih računara, NESA sistemi vam može pružiti kompletnu uslugu održavanja mreže i računara koji čine Vašu mrežu.
Ako imate problema sa radom Vaše postojeće mreže ili želite da unaprijedite kompletnu informatičku infrastrukturu ili jednostavno želite da se neko brine o Vašim računarima, nazovite nas !
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

Podrška

Program održavanja omogućava korisnicima pretplatu na godišnje održavanje + tehnička podrška, isporuku informacija vezanih za promjene i unapređenje proizvoda, ispravke u radu sistema, podešavanje sistema u smislu boljeg prilagođavanja uvjetima i potrebama korisnika + poslije isteka garantnog perioda.

Kontakt

tel: +38730540145 fax: +38730540146
mob: +38763860668 & +38761169505
Kalibunar INA faza P.P 42 72270 Travnik, BiH
e-mail: nesa@bih.net.ba
Radno vrijeme:
09 - 17
subotom
09 - 12
Wir sprechen Deutsch.
We speak English.
Wij spreken Nederlands.

O nama

NESA Sistemi d.o.o. osnovana je u ljeto 2006. godine, od strane dva diplomirana inžinjera elektrotehnike i jednim diplomiranim inžinjerom informatike sa ciljem pružanja usluga na polju instalacije i održavanja svih tipova računarskih mreža i opreme.