Interfoni
Iz oblasti audio i video interfona nudimo opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog italijanskog inovativnog dizajna.
Dokazano visok kvalitet i pouzdanost opreme daju u konačnici zanemarljiv broj reklamacija od strane korisnika. Pismena garancija na radove i opremu , kao i osiguran servis i rezervni dijelovi su naša obaveza za zadovoljstvo korisnika!
Radove i isporuku opreme vršimo na :

  1. potpuno nove stambene objekte ( zgrade, privatne kuće )
  2. na već postojeće objekte u kojima ima instaliran neki primitivni sistem ( zvono ), tako da se veoma lako može sistem interfona prilagoditi postojećem
  3. na već postojeće objekte u kojima nema bilo kakvih instalacija, uz neznatne prepravke se može ugraditi ovaj sistem


Na zahtjev korisnika možemo implementirati rješenje tako da se ulaz pokrije sa jednom video kamerom a stanari objekta budu u mogućnosti gledati sliku na svom TV aparatu.

Za veoma zahtjevne korisnike nudimo i program AXOLUTE od firme BTICINI.
Axolute je najbolji izbor za luksuzne prostore: bogatstvo estetike i tehnologije obogatit će Vaš električni sistem kao nikada prije.
SLOBODA je ključna riječ za objasniti sve potencijale AXOLUTA. Dizajnirana je da Vam omogući maksimalan izbor materijala, boja i oblika!Odaberite Vaše okvire prema boji namještaja!

Napominjemo da je izrada ponude za specifičnu situaciju potpuno besplatna !

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 11 

Podrška

Program održavanja omogućava korisnicima pretplatu na godišnje održavanje + tehnička podrška, isporuku informacija vezanih za promjene i unapređenje proizvoda, ispravke u radu sistema, podešavanje sistema u smislu boljeg prilagođavanja uvjetima i potrebama korisnika + poslije isteka garantnog perioda.

Kontakt

tel: +38730540145 fax: +38730540146
mob: +38763860668 & +38761169505
Kalibunar INA faza P.P 42 72270 Travnik, BiH
e-mail: nesa@bih.net.ba
Radno vrijeme:
09 - 17
subotom
09 - 12
Wir sprechen Deutsch.
We speak English.
Wij spreken Nederlands.

O nama

NESA Sistemi d.o.o. osnovana je u ljeto 2006. godine, od strane dva diplomirana inžinjera elektrotehnike i jednim diplomiranim inžinjerom informatike sa ciljem pružanja usluga na polju instalacije i održavanja svih tipova računarskih mreža i opreme.