Web design
Imate li firmu, proizvod ili djelatnost ? Želite li da svi znaju za Vas ?
Želite li da Vaše usluge budu dostupne svima 365 dana u godini i 24 sata dnevno?
Web stranica je siguran put klijentima do Vas !!!!


Komunicirajte sa klijentima 365 dana u godini i 24 sata dnevno putem najrasprostranjenijeg, najisplativijeg i najbržeg medija današnjice. Vaša firma, proizvodi, djelatnosti i usluge mogu biti dostupni širom svijeta i to ukoliko i Vi pronađete svoje mjesto i pridružite se globalnoj zajednici na internetu, a svoje ideje ponudite klijentima putem WEB STRANICE.

Ukoliko se odlučite da sebi olakšate put prezentacije i promocije Vaših ideja izrada web stranice je pravo rješenje za Vas. Ako želite da ovim sredstvom oglašavanja postanete prepoznatljiviji i uspješniji u današnje doba velike konkurencije na tržištu, ne oklijevajte učinite prvi korak ka kvalitetnijoj promociji. Kvaliteta i povoljna cijena ipak idu zajedno, a višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su siguran i jedini adut za uspjeh.
Dobijate potpunu uslugu, od idejnog prijedloga do završetka same izrade stranice!

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Podrška

Program održavanja omogućava korisnicima pretplatu na godišnje održavanje + tehnička podrška, isporuku informacija vezanih za promjene i unapređenje proizvoda, ispravke u radu sistema, podešavanje sistema u smislu boljeg prilagođavanja uvjetima i potrebama korisnika + poslije isteka garantnog perioda.

Kontakt

tel: +38730540145 fax: +38730540146
mob: +38763860668 & +38761169505
Kalibunar INA faza P.P 42 72270 Travnik, BiH
e-mail: nesa@bih.net.ba
Radno vrijeme:
09 - 17
subotom
09 - 12
Wir sprechen Deutsch.
We speak English.
Wij spreken Nederlands.

O nama

NESA Sistemi d.o.o. osnovana je u ljeto 2006. godine, od strane dva diplomirana inžinjera elektrotehnike i jednim diplomiranim inžinjerom informatike sa ciljem pružanja usluga na polju instalacije i održavanja svih tipova računarskih mreža i opreme.