Tehnička zaštita
Interfoni
Iz oblasti audio i video interfona nudimo opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog italijanskog inovativnog dizajna.
Dokazano visok kvalitet i pouzdanost opreme daju u konačnici zanemarljiv broj reklamacija od strane korisnika.
Više...
 
Kontrola pristupa
Jedan od osnovnih djelatnosti kojom su NESA sistemi zaokupljeni je i integracija rješenja sistema tehničke zaštite. Kao jedan bitan segment sistema je i kontrola pristupa.Namjena sistema je da se selektivno ograniči pristup u područja koja je korisnik odredio.

Više...
 
Protuprovala
Efikasna i ekonomski najisplatnije rješenje , sa mogućnošću ugradnje detektora pokreta, loma stakla, detektora pokreta koji su imuni na kućne ljubimce, ... Nudimo Vam mogućnost da pojedine zone objekta držite pod alarmom dok boravite u objektu.
Više...
 
Vatrodojava
U sistemima za dojavu požara, nužna je detekcija u što ranijem stadiju, kako bi se moglo pravovremeno intervenirati i time svesti štetu na najmanju moguću mjeru.
Zato Vam nudimo najnovije generacije mikroprocesorskih detektora dima, otvorenog plamena, detektora plinova, detektora poplave u objektu.
Više...
 
Video nadzor
Video nadzor, Kontrola pristupa, TV i antenska instalacija
Ugradnja unutarnjih i vanjskih kamera, IP kamera koje omogućuju pristup putem računara iz bilo kojeg dijela svijeta , kontrola pristupa, evidencija radnog vremena.
Više...
 


Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Podrška

Program održavanja omogućava korisnicima pretplatu na godišnje održavanje + tehnička podrška, isporuku informacija vezanih za promjene i unapređenje proizvoda, ispravke u radu sistema, podešavanje sistema u smislu boljeg prilagođavanja uvjetima i potrebama korisnika + poslije isteka garantnog perioda.

Kontakt

tel: +38730540145 fax: +38730540146
mob: +38763860668 & +38761169505
Kalibunar INA faza P.P 42 72270 Travnik, BiH
e-mail: nesa@bih.net.ba
Radno vrijeme:
09 - 17
subotom
09 - 12
Wir sprechen Deutsch.
We speak English.
Wij spreken Nederlands.

O nama

NESA Sistemi d.o.o. osnovana je u ljeto 2006. godine, od strane dva diplomirana inžinjera elektrotehnike i jednim diplomiranim inžinjerom informatike sa ciljem pružanja usluga na polju instalacije i održavanja svih tipova računarskih mreža i opreme.